Make your own free website on Tripod.com


Hej. Detta är listan Adventure (adv@lists.telia.net). Den handlar om äventyr, och de som deltar är äventyrslystna personer som alla har erfarenheter av äventyr på lite extremare plan. Frågor kan besvaras utav jesper@telia.net, eller ställda direkt till listan, men se till att läsa FAQ först. Välkommen!

jesper@telia.net
"Kotten" - listmaster. Ni känner mig, alla. Hoppar fallskärm, klättrar och åker skidor på ovanliga ställen. Gillar friluftsliv och gärna på lite tuffare villkor.

marcus@telia.net
"Mackan" - Min tvillingbror. Har 60 mer i IQ än jag, men väger 10 kg mindre. En kille som kan klättra, åka skidor och är scoutledare. "Kotten light", kan man kanske säga. Intelligent som få. Pastor i Frälsninsarmén.

marho@ida.liu.se
"Martin" - Min bästa ovän! :-) Vi har suttit med på ett par listor tillsammans genom åren och ALLTID sågat varandras inlägg, vare sig de handlat om bilkörning, Östergötland eller fallskärmshoppning. Klart rolig man, som ursprungligen kommer från England. Åker skidor och cyklar.

Anders.Fryk@mail.bip.net
"Jajje" - God vän i frälsis som klättrar och åker snowboard, bl.a. Har en fantastisk fru som heter Johanna. Om Mackan är min kroppsliga tvilling är Anders min själsliga. Vi har varit i skogen ihop ett par gånger och där uppför han sig föredömligt!

jens@telia.net
"Jens" - Kille på Telia.net med slips. Det stryper syretillförseln till hjärnan. Precis en sådan kille som passar på adventure-listan! :-) Flickornas gunstling nummer ett! Cyklar, bl.a. Har åkt vattenskidor?! Är det äventyrligt, egentligen?

rahn@mbox301.swipnet.se
"Peter" - Signerar sina e-brev med "ran". Flygvapnets stolthet. En löjtnant som blir flygsjuk i herculesplan. Vad säger man? Världsklass. Jag känner honom genom Martin. En 3vlig kille som har bra fältvana. Cyklar tydligen och joggar ibland för att hålla sig i vettig kondition. Klättrar.

ug97kgr@student.hgs.se
"Kina" - Heter egentligen Kristina Geijer. Söt tjej som jag känner över nätet. Missade fallskärmshopp p.g.a dåligt väder. Har klättrat tidigare. Äventyrlig snygging, helt enkelt.

wighus@hotmail.com
"Thoralf" - Den yngre utav bröderna Wighus. Friluftsvan (han kommer från Norge, så det stavas nog "gå på tur") ung klättrande man. Ständigt korthårig. Har sitt rum fyllt med verktyg och äventyrsutrustning. Borde få mängdrabatt, med tanke på hur många tusen han har spenderat på Clas Ohlsson.

lotta@everyday.se
Lotta - En polare som jobbar på Everyday. Bangar inte för udda grejer. Dessutom har hon jobbat med serier tidigare. Bara en sådan sak.

malle13@hotmail.com
Malin - Listans kanske snyggaste medlem. En glad tjej som jag lyckats (liksom de flesta andra i min omgivning) dra med och få att kravla på stenar av varierande storlek. Gillar foto.

Fler personer är alltid välkomna, och allteftersom de kommer in på listan kommer det givetvis in mer info här. Om du är ny på listan, så posta till den om info om dig själv, så kommer det upp här på sidan så snart som möjligt.

Ja, well, have fun, kids!