Make your own free website on Tripod.com

Info om listan Adventure

Hej. Detta är listan Adventure (adv@lists.telia.net). Den handlar om äventyr, och de som deltar är äventyrslystna personer som alla har erfarenheter av äventyr på lite extremare plan. Frågor kan besvaras utav jesper@telia.net, eller ställda direkt till listan, men se till att läsa FAQ först. Välkommen!


Peter Rahn - Flyglöjtnant, som jag känner genom Martin Howard. 3vlig kille mest i största allmänhet, och har god fysik. Kan enligt Martin cykla, klättra och gå långt, men har enligt illasinnade rykten blivit flygsjuk (?!)

Martin Howard - Polare från Linköping. En gång i tiden satt vi på samma mejllista och sågade varandras inlägg. Min bäste ovän. Trevlig Engelsman, med ytliga tårkanaler, vilket gör att han kisar roligt när han skrattar. Har dessutom växt upp i Kisa -är det ett sammanträffande? Cyklar, åker skidor och... och.. Well. Whatever.

Tobias Wighus - Polare från scouterna. Duktig sådan, dessutom. Har lärt mig att såga med motorsåg. Vilken kille! Har GOD fältvana, och mycket utav det stavas nog "gå på tur" eftersom han ursprungligen kommer från Norge. Kan orientera på grönsaksbladet.

Thoralf Wighus - Tobbes lillebror som också är scout. Jag har haft honom som scout ett tag, och gjorde honom till ledarmedhjälpare förra hösten p.g.a. att han visat sig hysteriskt bra i skogen. Kan lite om klättring. Har alla verktyg du kan behöva för att laga vilken utrustningsdetalj som helst.

Marcus Andersson - Min tvillingbrorsa. Ni som träffat honom vet. 3vlig kille som kan lite om klättring och en del om "friluftsliv" i största allmänhet. Gifte sig förra året och fick på sin svensexa testa klättring, överlevnad, paintball, kajakpaddling, långmarch etc. Kul. Blir någon sorts pastor i och med hösten, och kommer då att sluta jobba på telia.

Anders Fryk - Klätterkille som dessutom åker skidor, cyklar mountainbike och skall lära sig skärmflyga. Tvillingsjäl som jag haft förmånen att lära känna nu på sistone. Han är tydligen gift, men jag vet inte riktigt vem han är gift med? Inte mig, vilket jag annars sett till, om han varit tjej.

(Mikael Franzén) - Gammal lumparkompis till mig som jag tog fallskärmscertet tillsammans med. Trevlig kille som aldrig kommer ensam hem efter krogen. Springer bra och cyklar hyffsat.

(Erik Jägerborg) - Min gamla stridsparskompis från lumpen. Jag skall döpa min förstfödda efter honom. Skadade armen under en MT - LBU under repet 96, men har lärt sig klättra igen. Liksom att hoppa fallskärm. Sveriges utan tvekan tuffaste soldat.

Och så jag - Kotten. Ni känner ju mig allihop, det är därför ni är med på listan.

Just nu så behandlar listan framförallt nästa års stora äventyr, vilket ni alla ju vet om och är inbjudna till. Cykelköret runt Gotland, med klättring och kajakinslag? Ni kommer ihåg? Annars kommer det väl snart att börja handla om någon slags multisporttävling, så snart Anders och jag får tummen ur och börjar rita på den på allvar.

Ja, well, have fun, kids!

/KottenInformation om sidan

Den här websidan drivs och administreras av Jesper "Kotten" Andersson, för medlemmarna på listan "adventure". Sidan öppnades 1998 i augusti, ungefär samtidigt som listan migrerades till majordomo på lists.telia.net.

Den avnjuts bäst med "Don´t fear the reaper" av Blue Oyster Cult, eller "Playing with the boys" av Kenny Loggins i bakgrunden.

Mejla mig på jesper@telia.net, om du behöver min hemadress och konto för att skicka pengar till nya äventyr! :-)träffar